Site Rengi

Metal Boya Stand

Metal Boya Stand nerelerde kullanılır, ücretleri nelerdir?

Metal Standlar içerisindeki boya standını yine kendi içinde ikiye ayırarak incelemek doğru olacaktır. Standın kendisinin ürün taşıdığı stand ve görselliği öne çıkan standlar olarak düşünmek doğru olacaktır.

Burada satışı yapılacak ürünün kanaldaki satış hedefi ve yine markanın vereceği brief önemlidir. Nalburlarda ve retail kanalındaki zincir mağazalarda özellikle tercih edilir.

Bu ürünler, seçime göre işlevsellik veya görsellik sağlarlar.

Metal Boya Stand, oldukça sağlam olan bir üründür. Bu sebeple; hareketli ve ağır ürünlerin bulunması bu noktalarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Mesela örnek görsel, tasarımdan hiç taviz vermeden, ahşaptan üretilebilir. Ancak bulunduğu yer itibariyle bu asla doğru olmayacaktır.

Üzerine düşme riski bulunan ürünler dışında, üzerinde sergilenen ürünler de oldukça ağırdır. Görselliğin ön plana çıktığı standlarda ise, metal RAL kodu ile kolay istenilen renklere dönüştürebilir.

Hem geleneksel kanalda hem de retailde sıklıkla tercih edilmesi asla tesadüf değildir.

Fiyat bilgilerini öğrenmek için bize buradan ulaşabilirsiniz. 

Metal Boya Stand

Konferans- seminer- toplantı, reklam çalışmaları ve Pr çalışmaları, tanıtım etknlikleri ve fuar organizasyonları gibi tüm etkinlikler için KheironOrganizasyon ile iletişime geçebilirsiniz. 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.