Site Rengi

Yaprak Stand

Yaprak Stand, dendiğinde literatür üzerinden ilerlemek gerekirse, kavram kargaşasına son vermek adına, standların isim verme yöntemleri hakkında bilgiler verebiliriz. Öncelikle linkteki standa da benzer bir isim verildiğini açıklayalım. Eğer linki tıkladıysanız, oradaki standın tasarımsal olarak yan duvarlarının yaprağa benzediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Fakar buradaki tasarım ise işlevsel olarak bu şekilde değerlendirilmiştir. Yine yaprak dışında Kaset Stand, Mermer Standı, Parke Standı gibi şekil veya üzerinde teşhir edilecek ürün üzerinden değerlendirmeler ve bu yönde isimler vermekte doğru olacaktır.

Proje özelinde konuşmak gerekirse, ünitenin tavan alanlarına gömme spot uygulaması ile teşhir görsel anlamda güçlendirilmiş. Teşhir bölmeleri ise X ve Y düzleminde hareket ettirilerek, showroom özelinde çeşitlilik sağlanmıştır. Ürünün yine bir yapı sektörü olan seramik satışında da çok kullanıldığını söyleyebiliriz.

Teşhir ürünleri talepleriniz için, bizimle iletişime geçebilir, mesai saatleri içerisinde profesyonel ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

Aşağıda ise stil sahibi parke ustasının, kendine has teknikleriyle nasıl işini yaptığını gösteren videoyu inceleyebilirsiniz.

ETİKETLER:
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.