Site Rengi

Homend Tuzla Mağazası Tasarım ve Uygulama

Franchise Mimari
Homend Tuzla Mağazası Tasarım ve Uygulama

Homend Tuzla Mağazası Tasarım ve Uygulama, Türkiye’deki ilk Homend shop’unu Tuzla’da açtı. Marka imajını yansıtan mağazada, mekan içinde ferah ve elegant havasıyla misafirlerine keyifli bir deneyim sunuyor.

Homend shop içerisinde,  gömülü LED aydınlatma ile mağaza içinde oluşturulan sıcak ortam, %100 müşteri memnuniyeti hedefleyen Homend için özel olarak tasarlandı. İç mimari tasarımından tabelasına kadar en ufak ayrıntısına kadar Kheiron tarafından üretilen Homendshop, farklı alanlardaki uzmanlıkların tek potada eritildiği örnek işlerden biri olarak hizmete girmiştir.

Neler Yaptık? Homend

  • 3D Tasarım
  • Üretim
  • Kurumsal Mimari

Homend

Ürün Özellikleri

  • Mağaza, high gloss malzemeden 45 derece birleşim işçilikle meydana getirilmiştir.
  • Mağazanın LED olan baza kısımları sürgülü olarak,değiştirilebilir tasarlanmış ve uygulanmıştır.
  • Mağaza İçinde Premium algı yaratılmıştır.
  • Tabeladan, bütün mağaza enstrümanlarına kadar KheironStand tarafından tasarlanmıştır.
 
Ürün Görselleri
 
Ürünle İlgili Merak Edilenler

Homend Tuzla Mağaza Anahtar Teslim Bir Hizmet midir?

Homend Tuzla Mağazası, Homend’in bütünleşik pazarlama diline uygun şekilde KheironStand tarafından tasarlanmış,üretilmiş ve uygulanmıştır. Tüm projelendirme, tasarım, üretim ve kurulum aşamaları Kheiron Stand tarafından, anahtar teslim şeklinde % 100 müşteri memnuniyeti gözetilerek tamamlanmıştır.

Tuzla Mağaza Çalışması Ne Kadar Sürede Tamamlanmıştır?

Homend Tuzla Mağaza-Kurumsal Mimari çalışması tasarımlar dahil bütün uygulama anahtar teslim olarak, 3 haftada bitirilmiştir. Titizlikle yürütülen bu çalışmalar, her türlü detayı kapsamaktadır. İstenilen zamanda, talep edilen tasarım süreçleri gerçekleştirilerek üç haftalık zaman dilimi içerisinde bitirilmiştir. Sonrasında oluşabilecek her hangi bir ihtiyaçta Kheiron tarafından teknik servis hizmeti sunulmuştur.

  • 100 Müşteri Memnuniyeti
  • Hızlı ve Kaliteli Hizmet
  • Güvenilir ve Titiz Bir Ekip 
 
Anahtar Teslim Hizmet

Tasarım, Üretim ve Uygulama Hizmeti dışında, sonrasında oluşan ihtiyaçlarda teknik servis hizmeti verilmiştir. Kheiron olarak ihtiyaç duyulan her anda hizmet etmeye hazırız.

Homendshop, için tasarlayıp üretmiş olduğumuz tüm çalışmalar, marka ve mağaza sahibi tarafından,  takdire layık görülmüştür. Kheiron olarak, sektörde uzun yıllardan beri edinmiş olduğumuz tecrübelerimizi böylesine değerli çalışmalarla pekiştirip paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 

KheironStand ve KheironOrganizasyon üzerinden konularla ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını bulabilir, diğer blog yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Ayrıca, detaylı bilgi almak için buraya tıklayarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.