Site Rengi

İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı

İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı

İrge Fidancılık için tasarımını gerçekleştirdiğimiz İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı İzmir Tarım Fuarı, Antalya Tarım Fuarı, Gıda fuarları, Konya Tarım Fuarı, Growtech gibi pek çok fuar organizasyonu için ideal konsepte ve dizayna sahip bir fuar standıdır. Fuar organizasyonlarında modüler tasarımın kullanılabilirliği ve görsel olarak maksimum verim sağlaması üzerine tasarladığımız maksima fuar standı kişiselleştirilmiş detayları ve ziyaretçiler için verimli kullanım alanları sayesinde pek çok avantaja sahiptir.

İrge fidancılık maksima fuar standında hedefimiz ziyaretçilerin keyifle vakit geçirebilmesini sağlamak ve aynı zamanda firmanın vizyonunu en net şekli ile ortaya koymaktı. İrge fidancılık için tasarladığımız bu fuar standında neler yaptık, hangi yapım aşamalarını gerçekleştirdik İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı Proje İncelemesi başlığından görebilirsiniz.

İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı Proje İncelemesi

  • Hastalık ve zararlardan arınmış fidanları pazara sürerek ülkemiz adına büyük bir katkıyı doğal biçimde sergileyen İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı için görsellikte doğal bir görünüm elde etmek bizler için çok önemliydi. Kurulumu yapılan ahşap dokularda beyaz ana renk kullanarak renklendirmeleri firmanın temsili renkleri ile gerçekleştirdik. Böylelikle firma kimliğine uygun bir görünüm elde ederken teşhirini yaptığımız gıdalarla da parallellik sağlama imkanı yarattık.
  • Firmanın üretimini sağladığı görselleri stand içi duvarlara yerleştirerek doğallığı arttırırken, her açıdan rahatlıkla görülebilecek bir stand elde ettik. Böylelikle reklam ve PR anlamında doygunluğu sağlayabildik.
  • Fuar ziyaretçilerinin keyif alabileceği ve zaman geçirerek firma ile yakınlaşabileceği bir ortam elde etmek ikinci hedefimizdi. Ferah ve geniş kullanım alanlarını üçer sandalyeden oluşan toplam üç masa ile destekleyerek sağladık.
  • Firma isim ve logolarını fark edilir bir dizayna bütünledik. İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı her açıdan tüm ziyaretçilerle kontak kurabilen bir dekorasyona sahiptir.
  • İrge Fidancılık Maksima Fuar Stand içi aydınlatma tercihini natürel görünümden ödün vermeyerek loş ve beyaz ışıklandırmalardan yana kullandık. Boğuk ve basık görünümden uzaklaşarak doğal ve ürünlerin ön plana çıktığı bir görünüm sağladık.
  • Ürünlerin teşhir edilebilmesi için İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı duvarlarına yerleştirdiğimiz raflar ile kapsamlı bir sergileme imkanı bulmaktadır.
  • Rafların iç kısımlarında kullandığımız ışıklandırmalar ile sergilenecek ürünler aydınlatılarak öne çıkarılmaktadır.
  • Stantta kapalı olan yalnızca iki cephe bulunmaktadır. Ön ve yan cephenin açık olması ile yaratmak istediğimiz güvenilir ve temiz algının avantajlarını en verimli biçimde kullandık.
  • İrge Fidancılık Maksima Fuar Standı kurulumu oldukça basit ve pratiktir. İç içe geçebilen ahşap dokular sayesinde hem zamandan hem de efordan tasarruf edilmesini sağlar.
  • Kullanılan ahşap malzemeler sayesinde dayanıklı ve sağlam bir yapıdadır. Üzerinde her ürünün sergilenmesi için en uygun stand türlerinden biridir.

Maksima Fuar Standı Özellikleri

Fuar ve benzeri organizasyonlarda firmanızı, markanızı göz alıcı detaylar ve görsellik ile en iyi şekilde temsil eden stant türlerinin başında maxima fuar standı yer almaktadır. Maxima fuar standı birbirine geçmeli monte- de- monte sistemlerine sahip olduğu için sökülüp takılması, yani kurulumu oldukça kolay olan stand türleridir.

En büyük özelliği kolay monte edilebilir olmasıdır. Ekstra herhangi bir işçiliğe gerek kalmadan rahatlıkla, birbirine geçen bu parçalar sayesinde kurulum işlemlerini yapabilme kolaylığı tanımaktadır. Maxima fuar stant sistemlerinin bağlantı yollarında yapılan bu kolay tasarım sayesinde pratik kurulum özelliği bulunmaktadır.

Geri dönüşümlü olması da firma ve markalara büyük bir avantaj sağlamaktadır. Fuar ve benzeri organizasyonlar sonrasında doğa dostu kullanıcılara bu anlamı ile avantaj kazandırmaktadır.

Fuar gibi organizasyonlarda firma ve markanızı etkili ve akılda kalıcı şeklide tanıtmanıza olanak sağlamaktadır.  Markanızı en iyi şekilde tanıtmanıza olanak sağlayacak şık tasarımlarda üretimi gerçekleştirilebilmektedir.

Fuar, organizasyon gibi etkinliklerde akılda kalıcı olabilmek için maxima fuar standınızın özelliklerini arttırma yönünde olanak sunmaktadır. Stand üretici firma ile yapacağınız tasarımda standınıza ışıklandırma, ses sistemi, renk seçimi ve ürün tanıtımı için özel ek bölmeler isteyebilir, böylelikle fuarlarda fark yaratabilirsiniz.

Maxima fuar standı ahşap malzemeye ek olarak, alüminyum, pleksi ve cam malzemeler eklenebilmektedir. Bu tür malzemeler fuar standınızın özelliklerini ve sizlere sunacağı ayrıcalıkları da, tasarım ile birleştiğinde ortaya koymaktadır. Tüm maksima fuar stand modellerimizi görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.