Site Rengi

Ahşap İçki Standı

Ahşap İçki Standı

Ahşap İçki Standı, dekoratif tasarımı ve şık görünümüyle birçok bar, restoran, otel ve benzeri satış kanallarında sıklıkla tercih edilmektedir.

Alkol tüketiminin yoğun olduğu Ho-re-ca kanalında, oldukça yoğun olan bu standların başlıca amacı, ürüne dikkati çekerek tüketimi arttırmaktır. Keyif verici bir içecek olan alkolün tüketimindeki pazarlama stratejisi de bu yönde, eğlenceli ve dikkat çekici teşhirlerle olmaktadır.

Genelde akrilik, led ışık ve ahşap malzemeler bu teşhirlerde sık olarak kullanılmaktadır. Ahşap Standlar, özellikle doğal yapısı nedeni ile alkollü içeceklerde ön palana çıkarlar ki; biliriz ki bir çok alkollü içki ahşap fıçılarda dinlendirilir.

Ahşap İçki Standı

Ahşap İçki Standı da sektörde oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Gerek doğallığı anımsatan yapısı, gerekse her mekanda kullanılabilir olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen standlar, çeşitli formlarda kullanılabilmektedir.

Bazen piyasada satılan şişenin formu, bazen fıçı bazense içki şişesini taşıyan bir beşik olarak gördüğümüz bu displayler, mekanlar tarafından da sık tercih edilmektedirler.

Bu tip standları özellikle yılbaşı gibi belirli dönemlerde marketlerde de çok sık görmekteyiz.

Ahşap İçki Standı talepleriniz için, bizimle iletişime geçin.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.