Site Rengi

Reyon Giydirme Standı

25.03.2020
3.408
Reyon Giydirme Standı

Reyon Giydirme Standı , marka bilinci ve ortak bir tasarım dili oluşturmak ve belli ürünlere algıyı yöneltmek özel bir pazarlama stratejisi ve dili gerektir. Bu noktada birçok marka kendi ürününü öne çıkarmak için, çeşitli görsel tasarım unsurlarını sahada sıklıkla kullanır.

Bunlardan bir tanesi olan reyon giydirme standı; aynı grup ürünlerin yer aldığı stantlarda, belli ürünlerin ayrıştırılması ve dikkat çekmesi için ya da mağazalarda belli bir ürün veya ürün grubunun öne çıkarılması için tercih edilebilir. Bu araç; tek başına bir stant olmayıp, mevcut standın üzerine görsel tasarım yapılarak giydirilen bir materyaldir.

Ürün; markanın veya ürünün belli özelliklerinin temel alındığı tasarımlara sahip olabilir. Bununla birlikte eğer çok tercih edilen bir marka söz konusu ise, doğrudan marka üzerinden bir tasarım yapılarak, kullanıcının reyondaki o rafa odaklanması ve alışverişe yönlendirilmesi sağlanmaktadır.

Markanın kampanyasını ve kendisini ön plana çıkaracak tasarımlar kullanılmalıdır.

Fuarlar, alışveriş merkezler, tanıtımlar, seminerler, lansmanlar vb. birçok etkinlik firmaların ürün tanıtımı yaptığı mekan ya da organizasyonlardır.

Ancak yine de en çok bu giydirmeleri retail kanalında bütün süpermarketlerde görmekteyiz. Buralarda, firmalar var olan veya piyasaya yeni süreceği ürünlerin tanıtımını yaparken her zaman daha fazla müşteriye ulaşmayı hedeflemektedir. Ürünlerini sergiledikleri bölümler genelde reyonlar olmaktadır. 

Reyonlar eğer sadece ürünlerin düzenli bir biçimde muhafaza edilmesini sağlayan ekipmanlar olarak görülürse hata edilmiş olur.

Zira, iyi tasarlanmış, farklı renk ve dekoratif öğeler ile kombin edilmiş, müşterilerin dikkatini çekecek şekilde donatılmış reyonlar her zaman daha fazla ilgi görmektedir. Bu noktada, reyon giydirme standı çeşitleri en iyi çözüm olmaktadır.

Firmamız, her türlü ölçü ve tasarımda imal edilmiş olan reyonlara giydirmeler yaparak daha fazla dikkat çekmesini sağlamaktadır.

Reyon Giydirme Standı Çeşitleri 

Bu standlar, genellikle üzerine giydirme yapılacak reyon türüne bağlı olarak değişmektedir. Bu nedenle, reyon giydirme standları arasında standart ürün sayısı oldukça azdır.

Firmamız, genelde müşterinin taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak en uygun reyon giydirme standı çeşidini çözüm olarak sunmaktadır. Firmamızın ürün gamında, her ölçü ve renkte stand çeşidi bulunmaktadır.

Reyon giydirme standı; ihtiyacı özel olarak bütünüyle özgün tasarlanan ürünlerdir. Bu ürünlerin belli bir kategorisi veya alt sınıfı yoktur.

Mevcut stantların üzerine giydirilmeleri söz konusu olduğu için, bu ürünlerin kullanacakları statlarla ilişkili olma durumu söz konusudur.

Reyon Giydirme Standı Fiyatları

Bu standların fiyatlarına etki eden en önemli parametre kuşkusuz giydirme yapılacak standın ölçüleridir. Fuar gibi organizasyonlarda genelde örnek ürünler sergileneceğinden ürün sayısı az olduğu için reyonun ebatları küçük olmaktadır.

Fakat, alışveriş merkezleri gibi büyük alanlarda çok sayıda ürün sergileneceğinden reyonlar devasa boyutlara sahip olabilmektedir. Bu faktörlere istinaden stand fiyatları da değişebilmektedir. En doğru fiyat bilgisini firmamız ile iletişime geçerek alabilirsiniz.

 Reyon giydirme standı fiyatları; ürünün boyutları, kullanılacak materyal ve ürün tasarımının komplikasyonları bağlamında ortaya çıkar. Kurumsal müşteriler için tüm mağazalarda kullanılmak üzere çok sayıda ürünün üretilmesi halinde, birim maliyet bir miktar düşecektir.

Biz bu noktada her seviyedeki müşterimiz için en uygun fiyatları en yüksek kalite standartları ile KheironStand olarak detaylı bir şekilde ortaya çıkarmaktayız.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.