Site Rengi

Masaüstü Pleksi Broşürlük Standı

Min. 100 Adet
Masaüstü Pleksi Broşürlük Standı

Pleksi Broşürlük standları, hem uzun süre kullanım hem de hem de rahat kullanım sağlamak amacı ile üretilen standlardandır. Kullanım yerleri ve kullanım amaçları oldukça geniştir. Bu sebeple kullanılan malzemeler her ne kadar değişkenlik göstermese de, görüntü ve kullanım tipi olarak farklı çeşitleri bulunur. Sıklıkla masaüstü olarak tercih ediliyor olsa da ayaklı broşürlük üretimi de oldukça fazladır. Bankalar, AVM’ler, mağazalar, restoran ve kafeler, eczaneler, hastaneler, okullar, ofisler, fuar organizasyonları, kozmetik ürün mağazaları ve benzeri birçok yer için en önemli ihtiyaçlardan birini oluşturur. Masa, stand, raf ve banko üzerlerinde kullanımı oldukça kolay ve sade, şık,
dekoratif, içine konulan görseli en iyi şekilde gösteren akılcı çözümler sunar. Broşürlük standları sıklıkla şeffaf, kaliteli plastik malzemeden üretilmektedir.

Markaya özel olarak tasarım yaptığımız Masaüstü pleksi broşürlük standı tasarımı ve imalatında gerçekleştirdiğimiz tüm uygulamaları sizler için derledik.

Masaüstü Pleksi Broşürlük Standı İncelemesi

  • Standart ve alışıldık broşürlük tasarımlarının önüne geçmeyi hedefledik.
  • Üretim tekniğinde izlediğimiz yol ile şık, temiz ve tek parça bir görünüm elde etmeyi planladık. Ürün ve hizmetleri tanıtmak amacıyla broşür, el ilanları, katalog gibi ürünlerin alıcıya direkt ulaşmasını hedefledik.
  • Işık geçirgenliği yüksek ve darbelere karşı dayanıklı olan Pleksi malzeme kullanarak uzun ömürlü ve rahat kullanımlı bir tasarım yaptık.
  • Kullanım alanlarını esas alarak, pleksi malzeme ile yarı saydam biçimde üretimini gerçekleştirdik.
  • Logo ve dikkat çekilmesi istenilen yazı alanlara standart broşürlüklerden çok daha fazla alan ayırdık.

Broşürlük Standı Kullanmak Ne İşe Yarar?

Pleksi Broşürlük , gün içerisinde binlerce hatta belki yüz binlerce insanın gördüğü, bulunduğu ortamlarda sıklıkla karşımıza çıkarlar. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, eczaneler, hastaneler, kafeler bunun en önemli örneklerindendir. Özellikle bekleme sırasının ve bekleme alanlarının bulunduğu yerler, pek çok marka ve firma için en uygun reklam/ tanıtım yapma alanları arasında yer alır. Broşürlüklerde genel olarak el broşürleri, dergiler, gazeteler, özel olarak hazırlanmış kitapçıklar bulunmaktadır. Çoğunlukla bir ürün ya da bir marka ile ilgili bilgi ve satış içerikli olan bu ürünlerin hedef kitlesine ulaşabilmesi için kolay elde edilir olması oldukça önemlidir. Broşürlük standı kullanımında da esas alınan en temel nokta budur.

Masaüstü ışıklı broşürlük standlarımızı görmek için tıklayınız.

 

 

 

 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.