Site Rengi

Çekmeceli Ahşap Kozmetik Tanıtım Standı

Min. 20 Adet
Çekmeceli Ahşap Kozmetik Tanıtım Standı

Ahşap standlar firmaların ihtiyaçlarına uygun ölçü ve tasarımda üretilebildiği için diğer stand türlerine göre kullanıcılarına büyük esneklik sağlamaktadır. Çekmeceli ahşap kozmetik tanıtım standı pek çok noktada kullanıma uygun stand türlerinden biridir. Ahşap, geri dönüşüm değerine sahip bir malzeme olmasından kaynaklı, çevreci bir değere de sahiptir. Ekonomik ve uzun ömürlü olan ahşap malzeme maliyet açısından da, büyük avantajlar sağlayarak uzun yıllar boyunca kullanılabilecek bir malzemedir.  Ahşap stand türlerinin kurulumu da oldukça basit, taşınabilir bir malzeme yapısı olduğu için de kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Çekmeceli Ahşap Kozmetik Tanıtım Standı detaylarını bu yazımızda derledik.

Çekmeceli Ahşap Kozmetik Tanıtım Standı Proje İncelemesi

  • Kozmetik tanıtım standında ağırlıklı olarak iki ana malzeme kullanımı sağladık. Ham ahşap ve MDFLAM kombinasyonu sağlayarak, ultra dayanıklı ve estetik değeri yüksek stand hedefimize ulaşmayı başardık.
  • Temiz görünümü ve her renkle olan uyumundan kaynaklı bu standda ana renk olarak beyaz rengi tercih ettik.
  • Yan dikmelerde ve raflarda ham ahşap malzeme kullandık. Bu sayede hem yan dikmelerin hem de rafların kaldırabileceği ağırlık potansiyelini arttırarak uzun ömürlü olmasını hedefledik.
  • Raflarda sıra dışı ve ilgi çekici bir hava yaratmak amacı ile çapraz yerleşim uyguladık.
  • Standın alt kısmında 2 boy çekmeceli MDF alt baza kullanımı sağladık. Hem ekstra alan sağladık hem de alışılagelen kozmetik standı görüntülerinden kurtulduk.
  • Standın üst kısmı çatı şeklinde dizayn edilerek standın tamamına küçük bir kulübe havası katıldı. Standın tepe noktasında yer alan kaplamalarda bez  kaplama kullanımı sağlandı. Ve logolar, bez üzeri olacak biçimde işlendi.
  • Kozmetik ürünlerinin potansiyel alıcılarla daha rahat iletişim kurmasını sağlamak amacı ile, tüm raflar müşterilerle göz teması kuracak biçimde ayarlandı.
  • Ürünlerin rahat bir şekilde yeterli alana sahip olabilmesi için raf boy ve en ölçüleri birbiri ile orantılı olacak şekilde tasarlandı. Aynı zamanda alt kısımda bulunan çekmecelerde 2 ayrı boyut ölçümü kullanıldı.
  • Ekonomik ve maliyet açısından diğer kozmetik standlara kıyasla oldukça büyük avantajlar barındıran bir stand tasarımı oldu.

Çekmeceli Ahşap Kozmetik Tanıtım Standı

İlaç ve kozmetik şirketlerinin veya mağazalarının en çok tercih ettiği stand malzemesi olan ahşap standlar, kullanıcının ihtiyacına ve mağazanın fizik koşulları göz önüne alınarak üretilebilmektedir.
Eczanelerde bulunan kasa arkası tüm stand türleri genel olarak çekmeceli ahşap stantlardan veya çekmeceli çok raflı ahşap stantlardan oluşur.

Kozmetik mağazaları veya eczane gibi mağazalarda çok fazla ürün çeşitliliği ve bu çeşitliliğe bağlı yan ürünler yer almaktadır. Bu ürünler genel olarak çok raflı ahşap standlarda sergilenir.
Ürünlerini bu stand türleri sayesinde ön plana çıkaran mağaza sahipleri, aynı zamanda ürün çeşitliliğinden kaynaklanan dağınık görüntünün de önüne geçer. Ahşap malzeme ile üretilen çekmeceli stand türleri kozmetik ürünler satan mağazaların veya eczanelerin klinik kimliğine de en uygun teşhir performansını sağlamaktadır.

Çekmeceli ahşap kozmetik tanıtım standı, her türden mağaza cinsine uygun olarak dizayn edilebilmektedir. Ahşap malzemenin uzun ömürlü olması, maliyetinin uygun olması, dekoratif bir malzeme yapısına sahip olması açısından, mağazalar, eczaneler, fuar tanıtımları ve benzeri türden ürün teşhiri yapılabilecek alanlarda marka sahipleri tarafından en çok tercih edilen malzeme türüdür.

Stand Kullanımının Önemi

  • Ürün veya hizmet tanıtımında büyük bir öneme sahip olan tanıtım standlarının ne kadar kullanışlı olduğu ve görsel açıdan nasıl dizayn edildiği, diğer firma veya markalar karşısında avantajlı veya dezavantajlı bile olmanızı sağlamaktadır.
  • Dolayısıyla ürün tanıtımı yapılacak olan stand türleri, hem ürüne göre, hem mağazanın dekorasyonuna göre değerlendirilip buna göre tasarlanmalıdır. Bu hassasiyet firma veya markanızın her hangi bir platformda tanıtım yaparken, diğerlerine göre sizi birkaç adım ön plana çıkaracaktır.
  • Tanıtım ve teşhir standları, müşteri ve firma arasında bir bağın kurulmasını sağlamaktadır.
  • Müşterilerin tanıtımı gerçekleşen ürün üzerine göz kontağı kurmasını sağlamaktadır.
  • Mevcut hedef kitleyi ilgili ürüne çekmektedir.
  • Tüm ürün çeşitliliğinin görülmesine ve satın alma algısında yönlendirme yapılmasını sağlamaktadır.
  • Firmaların fuarlar dahil olmak üzere çok etkin bir tanıtım organizasyonu yapmasına ve ciddi anlamda bilinirliğin artmasına imkan sağlamaktadır.

Standlar, ürün ve hizmet tanıtımlarında oldukça büyük bir öneme sahip ürün tanıtım ve teşhir ürünü türleridir. Her bakımdan ihtiyaca uygun niteliklerde stand üretimi gerçekleşebilmekte veya hazır olarak ilgili satış alanlarında bulunabilmektedir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.