Site Rengi

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası Kardemir Standı

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası Kardemir Standı

Kardemir Standı, 50m2 alana sahip olacak şekilde ürettiğimiz bir ahşap fuar standı. Proje tasarım süreci ve imalat süreci oldukça fazla detaya sahip. Kullanılan renklerden, alan yönetimine kadar pek çok irili ufaklı detay profesyonel bir şekilde düşünülüp üretilmiştir. KheironStand olarak hem kullanışlı hem de estetik bir fuar stand tasarımını başarmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kardemir Standı proje ayrıntılarına ve değerlendirmesine hep birlikte bakalım.

Kardemir Standı Projesi

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası için tasarlanan ve üretilen Kardemir Standı, bir ahşap fuar standıdır. İlk bakışta dikkat çeken, fark edilen renkler ve renklerin yeri özel olarak düşünüldü. Ağırlıklı olarak kullanılan beyaz üzerine kırmızı ve mavi renkler ile tren rayı görüntüsü elde ettiğimiz bu standda, uyumu yakalamamız bizleri de çok mutlu etti.

  •  50 m2 alan üzerinde pek çok misafiri aynı anda bulundurabilecek şekilde tasarlanmıştır.
  • 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası için tren rayları görüntüsü kullanımını hedeflemiştik. Bu kullanımı fuar standının sol ve üst kısımlarında mavi-kırmızı renklerle canlandırarak elde etmek istediğimiz görünüme ulaştık.  Aynı zamanda temsili tren rayları ile hem sıra dışı hem de hareketli bir fuar standı üretimi sağlamış olduk.
  • Kardemir ismi yazısı etrafı ve temsili tren rayları üzerinde kullandığımız loş ve düşük seviyeli aydınlatmalar ile halihazırda çoğunluk olarak kullandığımız beyaz rengin düzlüğünü yumuşatmayı hedefledik.
  • Masa ve sandalyeler için temiz ve oldukça geniş bir kullanım alanı yarattık. Böylelikle stand misafirlerinin rahat ve kaliteli bir ziyaret geçirmesini planladık.
  • Kardemir isim yazısını, TCDD ve T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı logolarını sol kısımda bulunan temsili tren rayları üzerine yerleştirerek ön plana çıkmasını sağladık.
  • Kardemir yazısını ve logosunu fuar standı üzerinde birden fazla göze çarpan noktada kullanarak standın nereye ait olduğu vurgusunu net biçimde gerçekleştirdik.
  • Profesyonel ekibimiz tarafından Kardemir Standı için en uygun malzemelerin seçimi yapıldı. %100 hatasız ve temiz işçilikle Kardemir Standı projesi tamamlandı.

Kardemir Standı Önemi

Kardemir Standı ne için önemlidir?

Tüm organizasyonlarda stand kullanımının çok büyük önemi ve etkisi bulunmaktadır. 12. Ulaştırma ve Haberleşme şurası için tasarladığımız ve pek çok devlet erkanının ziyaret ettiği Kardemir Standı, temsil ettiği isim dolayısı ile de büyük önem taşımaktadır. Standlar neden önemlidir? Organizasyonlarda niçin stand kullanılmalı?

  • Tüm resmi kurum ve kuruluşların ve bu kuruluşları temsilen yetkililerin, bulundukları alanlarda faaliyetlerini sunmak için son derece titiz bir çalışma yürütmeleri gerekmektedir.
  • Ulusal ve Uluslar arası kongrelerde, siyasi toplantılarda da ticari alanda olduğu gibi, bir rekabet söz konusudur.  Bu rekabet ticari alandaki gibi mali kaygılardan ziyade, milleti temsil eden yetkililerin etkin olma gücünün ön plana çıkması veya çıkarılması üzerine sürdürülmektedir.
  • Dolayısıyla bu noktada, düzenlen bir toplantının veya bir kongrenin sunum ve sunuluş şekli çok büyük önem kazanmaktadır.
  • Düzenlenen toplantı, kongre, fuar organizasyonu ve benzeri türden etkinliklere de akıllarda kalıcı şekilde hazırlanılması çok önemlidir.
  • Yetkililerin hem kendi kitlesi, hem rakip kitleyle buluştukları bu türden etkinlikler ön plana çıkmak ve akıllarda kalıcı olabilmek için son derece önemlidir. Bu tarzdan etkinliklerin düzenlendiği alanlara hazırlanırken, hitap edeceğimiz kitleye yönelik görsel sunumda hemen her ayrıntıda mükemmeliyetçi davranılmalıdır.
  • Kongre, toplantı ve benzeri türden düzenlen bu etkinliklerde yetkililerin faaliyetlerini sundukları stand son derece şık ve kullanımı rahat olan stand türlerinden olmalıdır. Standlar faaliyetlerin bir anlamda kitle ile buluştukları platformlar olduğu için, ses sisteminden tutun da, katılımcılara sunulan tüm ikramların özenli bir şekilde hazırlanması ile bütünlük kazanmalıdır.
  • Bu türden kurumsal kimliğin son derece önem kazandığı etkinliklere hazırlanırken, bir şeylerin eksik kalması veya titizlik gösterilmemesi ileriye yönelik sunulacak tüm etkinliklerde temsil edilen yapıları zor durumda bırakabilmektedir.
  • Fuar standı, fuarlarda etkin olabilmenin birinci ve en önemli yoludur. Ulusal ve Uluslar arası düzlemde yürütülen tüm ticari fuar faaliyetlerine hazırlanırken, firmalara tüm yıl boyunca hazırladıkları ürünleri rakip ve alıcılarla buluşturmak için kıyasıya bir yarışma havasında fuarlara hazırlanmaktadır.
  • Dolayısıyla kurumve kuruluşların devlet erkanıyla yürüttükleri tüm etkinliklerde, görsel olarak hafızalara kazınması için stand seçimlerine çok dikkat edilmelidir.

Tüm ahşap fuar standlarımızı görmek için lütfen tıklayınız. 

 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.